Radiostyrda bilar från Skåne hobbyLetar du radiostyrda bilar / rc bilar så har du hittat helt rätt butik! Hos oss på Skåne Hobby finner du allt det du kan tänkas behöva inom både radiostyrda bilar och tillbehör. Vi har funnits i över 20 år och är en trygg partner som erbjuder våra kunder expertis i form av personlig service, där vi hjälper både nybörjare och expertanvändare att hitta rätt produkter.

Vårt utbud av radiostyrda bilar

Visar alla 49 resultat

Visar alla 49 resultat

 

 

Utmana grannar och vänner på fartfyllda race och tillför lite spänning i vardagen med radiostyrda bilar av hög kvalitet från vårt stora sortiment!

I sortimentet finns ett stort antal rc bilar från kända märket Traxxas, som erbjuder beprövad kvalitet och mycket nöje för pengarna. De flesta av Traxxas produkter levereras färdiga att köra (om du inte väljer en byggsats) och är utrustade med högeffektiva radiosystem som bidrar till upplevelsen av att styra en riktig radiostyrd bil. Det finns en mängd olika varianter att välja bland; allt från enklare nybörjarbilar till häftigare modeller som riktar sig till mer erfarna användare. Här kan du med lätthet hitta den bil som passar dig allra bäst. Behöver du hjälp med att välja så står vi naturligtvis till tjänst med det, så tveka inte att fråga. Produkterna köper du antingen genom att besöka vår 200 kvadratmeter stora butik eller via vår webbplats, om du hellre skulle föredra det.

Radiostyrda bilar för kvicka race

Bläddra igenom vårt sortiment av radiostyrda bilar här ovan för att hitta just din favorit. Vi har en spännande blandning av kända bilmodeller och rena gaturacers, så oavsett om du är ute efter en riktig klassiker som Ford Mustang GT eller ett terrängfordon med högre markfrigång så finner du det hos oss. Du har också möjlighet att köpa byggsatser om du föredrar att skruva ihop din bil själv, eller bilar där du kompletterar med egen kaross. Allt för att kunna erbjuda optimal valfrihet för en av de allra roligaste fritidssysslorna som finns!

Tillbehör & reservdelar till rc bilar

Lika viktigt som det är att kunna erbjuda ett bra sortiment av bilar är att tillhandahålla de reservdelar och tillbehör som behövs. De radiostyrda bilarna är byggda för fart och fläkt och precis som för vilken bil som helst är det ibland nödvändigt med lite service. Självklart har vi det som din bil behöver när det är dags för ett depåstopp. Förutom batterier och laddare har vi allt från drivaxlar och tätringar till kulleder och luftfilter. Självklart finner du också silikonfett och liknande för löpande underhåll. En välskött rc bil ger åratal av körglädje och genom att regelbundet serva den på olika sätt kommer den hålla länge.

Vi på Skåne Hobby fungerar samtidigt som däckfirma för din radiostyrda bil. Här kan du välja däck och fälg till en rad olika modeller, antingen som reservdel eller för att du helt enkelt vill ge din pärla en ny uppsättning snygga hjul. Svarta eller kromade fälgar – du väljer. Vi har också tillbehören som förädlar din bil ytterligare. Varför exempelvis inte satsa på ett komplett set med LED-ljus eller en Bluetooth-modul för styrning via din Android- eller Apple-mobil?

Välkommen att kika igenom vårt sortiment!

Radiostyrda bilar

Vi har ett mycket stort sortiment av radiostyrda bilar från Traxxas, vilket innebär hög kvalitet till bra priser! Besök oss ofta för nya bilar och tillbehör.

Personlig & kunnig service

Vi har funnits i branschen i över 20 år och kan det här med radiostyrda bilar! Tveka inte för att höra av er till mig på: 046 – 246 114 så hjälper vi dig med dina frågor!

Besök oss gärna!

Du får gärna även besöka vår fysiska butik där vi även lagerför bilarna. Givetvis går det bra att handla rc bilarna online, men annars är ni välkomna in i butiken.