Det roliga med radiostyrda flygplan / RC flygplan är att det finns modeller som passar både nybörjare och rutinerade flygare samt även t.ex. användare som tidigare endast flugit drönare. Hos Skåne Hobby kan du köpa kompletta radiostyrda flygplan och olika flygplansreservdelar som du kan använda för att utöka ditt befintliga radiostyrda plan eller reparera en trasig modell. Med radiostyrda flygplan kan du ha kul både inne och ute och bli en lufthjälte! Se vårt sortiment av RC flygplan nedan.

Vårt utbud av radiostyrda flygplan

Visar alla 49 resultat

Visar alla 49 resultat

Att flyga radiostyrda flygplan är ingen barnlek – det är en stimulerande hobby som kan bana väg för verklig flygning senare eller vara en avkopplande sysselsättning när de äkta pilotglasögonen åker av. Skåne Hobby är en webbaserad och fysisk hobbybutik som värnar om hobbyverksamheter.

Skåne Hobbys RC flygplansortiment

Skåne Hobby är ett erfaret och kunnigt företag som specialiserat sig på olika hobbyverksamheter och produkter sedan 20 år tillbaka, däribland RC-flyg. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika flygplan, helikoptrar och reservdelar/tillbehör/komponenter för de olika modellerna. Vidare kan vi även ge dig goda råd och tips om du funderar på att börja flyga radiostyrda flygplan eller när du behöver hitta en reservpjäs.

Radiostyrda flygplan för nybörjare och rutinerade piloter

Vi har radiostyrda flygplan som passar både nybörjare och rutinerade flygare som tidigare flugit drönare eller till och med vanliga plan. För den händiga finns det också stora möjligheter att plocka ihop sitt eget plan genom att kombinera och komplettera med flera eller enstaka flygplansdelar. Hitta berömda flygplansmodeller från exempelvis US Air Force, Spitfire-plan eller German Bücker Jungmann. Vilket flygplan hade du velat flyga?

I vårt utbud kan du hitta ett flertal kategorier inom radiostyrda flygplan för att hitta exakt det du söker.

Varianter av RC flyg

  • Ready To Fly – Här ingår hela kitet och flygplanet är redo att användas direkt. Perfekt för dig som är ovan och vill ha allt i ett. Ibland kan batteri och laddare behöva köpas separat, men inte alltid.
  • Almost Ready To Fly – Flygplan där alla delar är förinstallerade och där du endast behöver sätta ihop små elektroniska delar som batterier och sändare som inte finns med i paketet.
  • Bind and Fly – Dessa modeller har i stort sett allt utom en sändare och mottagare och är relativt kompletta. Vissa modeller kan ha en inbyggd mottagare.
  • Plug and Play – Bra för dig som har en sändare sedan innan och vill komplettera med nya delar. Ett tips för dig som är van vid RC-flygplan.

Utöver dessa kategorier kan du även köpa byggsatser, tillbehör som propellrar och roderhorn, friflygmodeller och RC-plan för inomhusbruk. Vi har allt för d

ig som vill flyga RC på ett roligt och proffsigt sätt. Du kan även hitta radiostyrda helikoptrar vid sidan om flygplanen om du vill prova på helikopterturer med sändare.

Härliga flygturer väntar!radiostyrda flygplan finns hos Skåne hobby

Inget kan vara så adrenalinhöjande som att se ett modellflygplan ta fart och lyfta mot skyarna. Att flyga RC-plan är ett bra sätt att bekanta sig med flygning och kanske boosta ditt hobbyintresse till nya nivåer. Oavsett vilken modell du väljer eller hur du vill sätta ihop ditt plan, väntar kvalitativa produkter och ett brett sortiment hos oss på Skåne Hobby. Vi har produkter som hjälper dig att utvecklas och sikta mot himlen oavsett erfarenhetsgrad.

Radiostyrda flygplan

Vi har ett mycket stort sortiment av radiostyrda flygplan från ledande varumärken, vilket innebär hög kvalitet till bra priser! Besök oss ofta för nya flygplan och tillbehör.

Personlig & kunnig service

Vi har funnits i branschen länge, över 20 år och kan det här med radiostyrda flygplan! Tveka inte för att höra av er till mig på: 046 – 246 114 så hjälper vi dig med ev frågor

Besök oss gärna!

Ni får gärna besöka vår fysiska butik där vi även lagerför RC flygplanen. Givetvis går det bra att handla flygplanen online, men annars är ni välkomna in i butiken.