200 KVM BUTIK
 1-3 DAGARS LEVERANSTID
 ENDAST 79 KR I FRAKT
 FRAKTFRITT ÖVER 1500 KR!

Få personlig och kunnig service både i vår fysiska butik och på nätet.

Skåne hobbys hobbybutik i Skåne

Traxxas svårighetsgrader

Nedanstående svårighetsguide ger er en bättre översikt gällande Traxxas RC bilar, när det kommer till svårighetsgrader och vilka nivå som krävs. Svårighetsnivåerna sträcker sig från ”Skill Level 1”, vilket inte kräver någon tidigare erfarenhet, till vår högsta svårighetsgrad som är, ”Skill Level 10”, det vill säga endast för expertförare. Den snabbaste RC bilen är kanske den som lockar mest, men vi rekommenderar att du börjar med ett ”Skill Level 1” eller ”Skill Level 2” om du är nybörjare, så du börjar med rätt radiostyrd bil när du ger dig in i RC-världen. Vi är  övertygade att du hittar en RC bil från Traxxas som passar dig, oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren förare.

Traxxas svårighetsgrader

Ingen tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar krävs. Bilmodellerna kräver ett minimum av installation, underhåll eller supportutrustning.

Tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar rekommenderas. Bilmodellerna kräver en högre nivå av installation, underhåll eller supportutrustning.

Tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar är obligatorisk. Bilmodellerna kräver mer detaljerade inställningar och / eller underhållsförfaranden med nödvändig supportutrustning. Dessa modeller har höga hastigheter och kräver erfaren körning.

Tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar är obligatorisk. Bilmodellerna kräver mer detaljerade inställningar och / eller underhållsförfaranden med nödvändig supportutrustning. Dessa modeller har mycket höga hastigheter och kräver en ännu högre nivå av skicklig körkontroll

Endast för expertförare. Tidigare erfarenhet av nitrodrivna radiostyrda bilar krävs! Dessa bilmodeller, som har extrem hastighet och acceleration, är endast avsedda för expertförare.

Endast för expertförare. Tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar krävs! Dessa bilmodeller är mycket stora, med hög hastighet och acceleration och kräver användning av LiPo-batterier! Dessa modeller är avsedda för avancerade användare som har erfarenhet, kunskap och mognad för att säkert använda och underhålla fordonet samt LiPo-batterisystemet gällande säkerheten för sig själva och andra.

Endast för expertförare. Tidigare erfarenhet med högeffekta radiostyrda bilar krävs! Dessa modeller har extrem hastighet och acceleration! De har vår högsta kvalifikationsnivå (10) och är endast avsedda för expertförare. Denna modell är inte avsedd att användas av barn eller minderåriga yngre än 16 år. För personer yngre än 16 år krävs övervakning av vuxen, under körning och underhåll.

Behöver du hjälp?

Tveka inte för att kontakta oss så hjälper vi er!

Tel: 046 – 247 114

info@skanehobby.se

Skåne Hobby AB
Flädie kyrkväg 2
237 91 Bjärred
Tel: 046 - 247 114

info@skanehobby.se

Om Skånehobby

Skånehobby har en fysisk butik i närheten av Bjärred i Skåne. Vi erbjuder personlig och kunnig service både i vår fysiska butik som på nätet. Välkommen som kund!

Öppettider butiken

Måndag: Stängt
Tisdag: 11.00-17.00
Onsdag: 11.00-17.00
Torsdagar: 11.00-17.00
Fredag : 11.00-15.00
Lördag: 11.00-13.00
Söndag: StängtTop